FB-pixel

Högtidsportalen presenterar stolt

Jonas

Behöver du livemusik som får stämningen att lyfta?

Oavsett tillfälle så ordnar Jonas så att ni får den mest passande livemusiken!

Han bjuder på den musikstil som ni önskar, allt ifrån pop/rock/soul/jazz till funk/visor/svenska och franska sånger!
Om ni vill ha covers, egenskrivna låtar eller kanske en blandning av båda så ordnar Jonas detta!

Han kan uppträda solo bara med sång och gitarr eller spela med sitt band som består av trumset, bas och piano!

Jonas har bland annat medverkat i The Voice på TV4, spelat live på radio P4 och har väldigt stor erfarenhet när det gäller live uppträdanden.

Några platser som han spelat på: Konserthuset i Stockholm, Kungsträdgården, Stadshuset Blå Hallen, Münchenbryggeriet, Fotografiska, Edsviks konsthall, East Stureplan, Lasse i Parken.

Referenser

Mr & Mrs Eklöf

”Vi sökte en unik röst, en kraftfull röst, en röst med soul, en röst med känsla, en röst med ett komplett register som kunde beröra oss ända in i själen, få hjärtat att pumpa och tårarna att rinna. Jonas är en musikaliskt gudabenådad begåvning med sin röst och sin gitarr! Vi känner sådan tacksamhet att vi hittade honom till vårt bröllop. Där och då satte Jonas den mest skinande guldkant på vår vigsel; pirrande lycka, gåshud som reste sig, tårar längs kinderna, känslor överallt och total eufori! Tack för allt Jonas!”

Cecilia

”Jag hade möjligheten att anlita Jonas Snitt till min 35-årsfest. Jag är supernöjd med valet av trubadur! Jonas är oerhört proffsig, självgående och har en otrolig röst! Låtarna som spelades var av en perfekt mix av nyheter och ”gamlingar” och av up-beatlåtar och ”softisar”. Jag rekommenderar honom varmt!”

Morten Gyllenstierna

”Jonas är en väldigt duktig trubadur. Han anpassar sig efter sin publik. Jag har vid flera tillfällen hyrt in honom till mina events, gästerna har varit mer än nöjda. Vill varmt rekommendera honom för alla!”