FB-pixel

Högtidsportalen presenterar stolt

Josef

Med en repertoar på närmare 1000 låtar med allt från 50-tals rock’n’roll till dagens hits och många års erfarenhet av event, bröllop, krogar, färjor, ålderdomshem och privatfester, är Josef det självklara valet av trubadur för ert evenemang.

Med bas i Stockholm har han sedan 12 års ålder uppträtt, både i band och som solo-trubadur runt hela Sverige och underhållit kroggäster, festdeltagare och personal.

Tillsammans med ett av Sveriges största rockabilly band, The Cadillac Band, har Josef spelat runt i USA tre somrar i rad och gästats av musiker som Billy Burnette som spelat med Fleetwood Mac och i John Fogerty Band, samt två av Elvis Presleys originalmusiker, D.J Fontana och James Burton.

Josef blev i augusti 2015 invald i ”Rockabilly Hall of Fame” i Jackson, Tennessee.

Inga uppdrag är för stora eller för små.

För att boka artist

Vänligen kontakta Högtidsportalen på
info@hogtidsportalen.se
073-382 49 41

Pris från 5625 SEK

Referenser

Billy Burnette (Gitarrist Fleetwood Mac/John Fogerty Band/Bob Dylan m.fl)

”Josef Nordin is one of the best new talents I’ve seen around Sweden. He’s a great singer and guitar player and every time I see him he just gets better.”

Ulf Bejerstrand, VD på Nöjestorget.se

”Josef sjunger som få och om någon skulle kallas för ”DEN LEVANDE JUKEBOXEN” så är det just han…”

Sandra och Robert, bröllop, Vaxholm

”En trubadur som förgyllde vår bröllopsdag lite extra med vacker sång i kyrkan och fin musik till minglet. Våra gäster var djupt imponerade av såväl sång som ackompanjemang. Vi kan varmt rekommendera Josef till er fest!”