FB-pixel

Högtidsportalen presenterar stolt

Josefina

Josefina är en professionell sångerska/gitarrist och låtskrivare som sjunger och spelar gitarr till bröllop och mingel.

Hon har under flera år turnerat inom Europa som singer-songwriter med egenskrivna låtar och släppt tre egna album.

Under de senaste åren har hon även sjungit på bröllop, mingel, dop, begravning och företagsevent och är en mycket uppskattad sångerska som gör stämningsfulla, personliga tolkningar på gitarr inom alla slags genre.

Josefina specialskriver även låtar till bröllopet, dopet, födelsedagsfesten efter era önskemål.

För att boka artist

Vänligen kontakta Högtidsportalen på
info@hogtidsportalen.se
073-382 49 41

Pris från 6250 SEK

Referenser

Susanne och Albert, sång till vigsel & mingel, Åkeshovs Slott

”Ett stort tack, Josefina, för att du var med och förgyllde vår stora dag! Du sjunger så otroligt vackert och stämningsfullt, och du gjorde våra låtar på ett alldeles fantastiskt vackert sätt! Vi kan omöjligt önska något mer eller annorlunda! Tack!! <3”

Christian och Sara, sång till vigsel, Sjöpaviljongen, Alvik

”Vi anlitade Josefina för att sjunga under vår vigsel och är överlyckliga över vårt val! Josefina sjöng psalmer och sånger vi valt ut tillsammans, dels en egenskriven sång och en tolkning av ”vår” sång. Josefinas musikaliska begåvning och fantastiska tolkningar lämnade inte ett öga torrt, varken bland besökarna eller brudparet. Vi anlitar gärna Josefina igen, i andra sammanhang.”

Jimmy & Kelly Moe, vigsel och mingel, Carlshälls gård, Liljeholmen

”Vi gillade Josefina från första stund. Med sin oerhört vackra röst och med sin varma personlighet så kände vi att hon var helt rätt person till att spela under vår bröllops ceremoni. Vi var nöjda med vårt beslut. Utan Josefina så hade vårt bröllop inte varit fulländat”