a
a

Emma Marie

and

Roko Button

15. October 2018.

at 7 o’clock in the evening
Villa Macadamiana second at Marianberg
Hilltop Dr Menomonee Falls, WI 53051 US

 • No products in the cart.
top
Image Alt

Till dig som kund

Till dig som kund

För livets viktigaste stunder

Ju tidigare du inkommer med din förfrågan desto bättre kan vi matcha denna.
På www.hogtidsportalen.se kan ni i lugn och ro titta på våra artistprofiler och lyssna på ljudklipp och på så sätt hitta just den artist ni finner lämplig för er högtid. Initialt kommer vi vara verksamma i Stockholms-regionen. Om allt går som vi planerar kommer vi utöka till hela Sverige. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och följ oss på Instagram för att få det senaste från oss på HTP.

Önskar ni hjälp med repertoar till er högtid? Självklart hjälper vi er gärna med det.

Vill ni ha hjälp även med musik till mingel och fest? Vi har bra och väl utvecklade kontakter även med stråkensembler, coverband, körer och andra typer av aktörer för musikaliska uppdrag. Tveka inte att höra av med frågor och för offerter.

 • Vi jobbar med fasta priser för att göra det så enkelt som möjligt för kund. Pris per uppdrag är 4000 kr för solister och 6500 kr för duo inkl moms och reseersättning upp till 5 mil (sedan 18,50 kr/mil). Detta gäller vid samarbete med kantor eller om solisten/duon kompar sig själv och inkluderar en (1) sång. Om kompmusiker önskas tillkommer kostnad för denne. För extra sånger tar vi 500kr/st. Dessa priser gäller endast för uppdrag på de olika högtidsuppdrag vi har i vår verksamhet. För uppdrag gällande mingel/fest jobbar vi med förfrågan och offert.
 • HTP sköter allt administrativt arbete.
 • Det är med oss du har kontakt inför och efter det uppdrag du gjort beställning för.
 • Det är vi på HTP som fakturerar dig som kund.
 • För varje bokat uppdrag skrivs ett avtal mellan HTP och kund.
 • Vi jobbar nära och personligt med både kund och uppdragstagare. Alltså ”känner” vi våra partners och vet vad de går för.
 • För kund som vill avboka gäller följande ersättningstrappa: 2 månader innan = ingen kostnad, 1 månad innan = 50% av kostnaden, 2 veckor innan = 100% av kostnaden.
 • Om bokad artist för uppdraget mot förmodan skulle bli sjuk hittar vi ersättningsartist och löser situationen. Naturligtvis utan extra kostnad.
 • HTP jobbar med artister som skriver specialskrivna sånger för de områden vi jobbar med. Hör gärna av dig om du är intresserad av detta så återkopplar vi med mer info samt offert.
 • HTP gör alltid utvärderingar med både kund och uppdragstagare efter utförd tjänst.
 • Genom vårt nära samarbete med våra partners kan vi garantera att alla artister är av mycket hög klass både vad gäller områdesexpertis och socialt uppförande!

Övriga krav vi har på våra partners:

 • Självklart nolltolerans mot alkohol/drog-påverkan.
 • Utvilad och förberedd för uppdraget.
 • Uppdragstagaren tar inga strider med kunden. Skulle, mot förmodan, problem uppstå ska representanter för HTP’s ledning (Ronny eller Peder) omedelbart kontaktas.

Exempel 1:

Pelle och Maria ska gifta sig. De önskar tre musikaliska delar till sitt bröllop. 1. Sång och piano till vigseln. 2. En stråk-kvartett till minglet och 3. Ett coverband till dansen efter middagen. De surfar in på www.hogtidsportalen.se och tittar på artistprofilerna. När det gjort sitt val vänder de sig till oss på HTP och syr tillsammans med oss ihop paketet. Offert lämnas sedan i god tid innan datumet för bröllopet.

Exempel 2:

Familjen Bengtsson planerar en begravning. De vill ha sång, piano och gitarr på begravningen och önskar där tre stycken som ska framföras. De surfar in på www.hogtidsportalen.se och tittar på artistprofilerna. När det gjort sitt val vänder de sig till oss på HTP och syr tillsammans med oss ihop paketet. Offert lämnas sedan i god tid innan datumet för bröllopet.