FB-pixel

Om oss

 

Högtidsportalen grundades sommaren 2018 och sedan starten har vi haft glädjen att få förmedla band, artister, vokalensembler, discjockeys med flera till fest, bröllop, dop och begravning. Vi anser att det är bland det finaste musikaliska uppdrag och förtroende man kan få, att få musicera på människors viktigaste stunder i livet. Vi är oerhört stolta och tacksamma att få göra just detta och vi har ett brett nätverk och en stor passion till det vi gör!

Iden till ett förmedlingsföretag för musikaliska tjänster till just högtider och drivkraften till att jobba med detta grundar sig i en livslång kärleksrelation till musiken. Genom ett liv med musiken som följeslagare och som utbildad musikpedagog/terapeut och sångare på diverse event har grundaren Peder Ekman själv många gånger fått se och uppleva vilken enorm kraft och påverkan musiken kan ha på olika plan, i glädje och i sorg.

En önskan och ambition utifrån detta resonemang, om musikens kraft och betydelse, är att kunna erbjuda kvalitativ och högklassig musikunderhållning till en så bred publik som möjligt. Det ska helt enkelt finnas något för alla för att förgylla just din högtidsstund.

Visst finns det fler aktörer som erbjuder musikaliska tjänster till framför allt bröllop inom ramen för sin verksamhet. Högtidsportalen anser dock att musiken är en så pass viktig och stor del av en högtid såsom bröllop, dop, begravning eller fest att vi har, och alltid kommer ha, detta som vårt enda och totala fokus. Inget mer, inget mindre. 

Att få hjälpa människor med högtidsmusik handlar inte bara om att sjunga eller spela fint och vackert. För oss handlar det lika mycket om att vara ödmjuk, att beröra och att kunna hantera människors känslor i dessa, de viktigaste och känsligaste av stunder. Högtidsportalen lägger därför lika stor vikt vid följande två delar: 

1.  Musikalitet och erfarenhet

2. Social kompetens och ödmjukhet inför uppdraget

Utifrån detta är vi extremt noga med vilka vi samarbetar med. Vi har en nära kontakt med alla våra samarbetspartners och gör hela tiden utvärderingar med både dem som utför uppdragen och med er som kunder. Allt med bästa resultat i fokus!

Varmt välkomna!!

Peder Cavallius Ekman, CEO & grundare av Högtidsportalen med bakgrund som utbildad sångare, musikpedagog/terapeut och music manager

Företagsfakta: